Healing​

Hvad er healing?

Healing betyder at heale, at hele, det samme ord som er en del af at helbrede. Så faktisk er kinesiologi og tankefeltterapi også healing.

Men ofte bruges ordet healing om en række teknikker, hvor modtageren bare lukker øjnene og slapper af, mens behandleren arbejder med kroppens energier enten ved at lægge hænderne på kroppen eller ved at holde hænderne ude i auraen et stykke fra kroppen.

Healing giver modtageren mere energi, både fysisk og psykisk. Man er typisk mere afslappet bagefter, og smerter mindskes eller forsvinder.​

Hvordan arbejder jeg med healing?

Jeg lærte først reikihealing. Jeg har taget reiki 1 og 2. Senere har jeg taget et kursus i hjertehealing og snuset til forskellige andre healingsformer. Jeg kombinerer de forskellige teknikker efter behov og arbejder meget intuitivt med det.

Inden en healing beder jeg om, at jeg må være en god kanal (for universel livsenergi, for hjælp fra Gud, engle, opstegne mestre). Det giver en bedre healing med højere energi, og jeg får også energi i stedet for at blive tappet.

Giver jeg en ren healing, ligger klienten på briksen med lukkede øjne. Normalt slapper klienten bare af og vi snakker ikke ( eller kun lidt). Nogle gange lægger jeg hænderne forskellige steder på kroppen, andre gange holder jeg hænderne et stykke over kroppen. Nogle gange healer jeg over bestemte organer, andre gange healer jeg chakraerne.​

Når jeg arbejder med kinesiologi og tankefeltterapi, bruger jeg undertiden healing som en ekstra afbalanceringsteknik. Og Iøvrigt healer jeg automatisk undervejs i behandlingen, specielt når jeg rører blødt ved punkter eller stryger meridianer.

Hvad er reikihealing?

Reiki er en healingsform, der blev udviklet af en japansk munk i slutningen af 1800-tallet. Det er et metode til healing og selvhealing.

Reiki betyder "universel livsenergi". Ved en reikibehandling lægger man hænderne forskellige steder på modtagerens krop og overfører derved universel livsenergi til klienten. Derved øges klientens energi og selvhelbredende evne. Det giver mere indre ro og overskud og hjælp til dine fysiske problemer.

Reiki virker fysisk, psykisk og spirituelt.

Hvad er hjertehealing?

Hjertehealing er en teknik, hvor man healer via hjerte og hænder. Hænderne rører ikke kroppen, men holdes et stykke over kroppen.

Man healer ud fra en forbindelse med kærlighedens kilde.

Kontakt Balanceklinikken

Skriv til Balanceklinikken og jeg vender tilbage til dig med et svar hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Balanceklinikken

Ved Åse Andersen

DK-kin​esiolog®RAB

Ferskenvænget 2, 5500 Middelfart

CVR: 25772148

Telefon: 21 48 84 92 / 64 41 84 92

E-mail: info@balanceklinikken.dk